MagyarBrands díjas a Cellum

forrás: Prím Online, 2019. március 21. 11:06

A Cellum, Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója elnyerte a megtisztelő “MagyarBrands” elismerést. A díjkiosztó gálára március végén kerül sor, a nagysikerű Brand Excellence konferencia egyik kiemelkedő eseményeként. A MagyarBrands program keretében immáron kilencedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

 A MagyarBrands független szakértőkből álló bizottsága azokat a sikeres, Magyarországon létrejött vagy magyar vonatkozású márkákat rangsorolta, amelyek a hazai vállalkozások méltó képviselői itthon és határainkon túl is. A számszerűsíthető adatok értékelésén túl a GFK Hungária Piackutató Intézet országos, reprezentatív kutatásának eredményeit is figyelembe vették a döntésnél. Pontozás alapján három alapkategóriában született meg a díjazotti lista.

 

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Cellum kiváló márkának számít, a hazai ÜZLETI, valamint INNOVATÍV top márkák egyikeként.

 

„2018-ban a vállalati reputáció erőssége minden korábbinál nagyobb szerephez jutott a szakértői és a fogyasztói véleményalkotás során. Nemzetközi felmérések sora szól arról, hogy egy vállalat működésében a legnagyobb kockázatot a reputáció, a márka sérülése jelenti. Jóval nagyobbat, mint a gazdasági visszaesés vagy az erősödő versenyhelyzet. A MagyarBrands díj elnyerése ezért is kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.” – mondta Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

 

„A Cellum másfél évtizede meghatározó szereplője a mobilfizetési piacnak. A fogyasztói szokások jelentősen átalakultak az okostelefonok robbanásszerű elterjedésének köszönhetően, a világ a készpénzmentes kultúra felé halad. Izgalmas feladat részt venni a digitális átalakulásban, ugyanakkor komoly kihívás, hogy kielégítsük a változó igényeket Magyarországon, és a számunkra fontos Dél-Kelet-Ázsiai régióban és Japánban egyaránt. 

 

Örömünkre szolgál, hogy nem csak mi magunkról gondoljuk, hanem a független szakmai bizottság szerint is a Cellum nevével szorosan párosul a tradíció, a reputáció, egyediség, kedveltség, és egy olyan díj birtokosai lehetünk, amely elismeri a kiemelkedő kreativitást, innovációt, tehetséget, és a magas szintű munkát” – mondta Pápai Edit, a Cellum kommunikációs igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05