Kódolatlan időszak és TV premierek a UPC Direct ügyfeleknek

forrás: Prím Online, 2018. október 31. 17:36

Egy hónap, három csatorna, nagysikerű filmek és országos TV premierek. A UPC Direct november elsejétől egészen decemberig kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. Ezúttal az AXN, a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornái lesznek elérhetőek díjmentesen, hogy a UPC Direct ügyfelei könnyed tévés szórakozással tölthessék az ősz utolsó hónapját.

A UPC Direct idén számos alkalommal lepte meg ügyfeleit kódolatlan időszakokkal, akik így előfizetői csomagtól függetlenül követhették a legkülönfélébb TV műfajok klasszikusait és rengeteg premier műsort is. Most pedig egy egész hónapig lesz díjmentes az AXN és a Sony két csatornája. 

 

A krimi műfaj szerelmesei kétszer annyira örülhetnek, ugyanis kedvenc krimisorozataik egyike, az NCIS Los Angeles most duplarészekkel érkezik a nappalijukba. A sorozat 9. évada minden csütörtökön este 9 órakor látható az AXN műsorán. Ha jobban szeretik a drámát és szívesen betekintést nyernének a New York-i aukciós házak ragyogó homlokzata mögött megbúvó intrika és bűn világába, akkor ugyanezen a csatornán novemberben ezt is megtehetik: A lopás művészete (The Art of More) országos TV premierjét minden hétfőn 9 órakor szintén dupla részekkel láthatják a nézők.

 

 

Minden vasárnap este 9 órakor a Marvel univerzum rajongói örülhetnek, ugyanis ezeken az estéken a Pókember filmek egy-egy, régebbi és újabb darabját vetíti az AXN csatorna. 

 

Emellett az AXN csatornán megnézhetik az Agymenők akcióban (Scorpion) című sorozat TV premierjét is. A történet szerint a 197-es IQ-jú Walter O’Briant és különc zsenikből álló csapatát beszervezi az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma, hogy segítsenek megoldani a világ legmodernebb technológiai fenyegetéseit. A „kocka” géniuszok persze nem éppen hétköznapi megközelítésekkel dolgoznak és a mindennapokat is máshogy élik meg. Az Agymenők akcióban 4. évadának tévés premier epizódjai minden péntek este 9-kor láthatóak a 48-as csatornahelyen, dupla részekkel.

 

Szintén dupla adagolásban és országos TV premierrel jelentkezik a Sony Max csatorna, ugyanis minden vasárnap este 8 órakor Az elnök embere (Madam Secretary) című nagy sikerű politikai dráma sorozat első évadát tekinthetik meg a nézők. A történet nyomon követi Elizabeth McCord, az Egyesült Államok külügyminiszterének életét, ahogy a család és a munka közt egyensúlyozva igyekszik megállni a helyét.

 

Ha pedig lazább kikapcsolódásra vágyik, ne hagyja ki november 24-én, szombaton este 7 órakor A házinyuszi (House Bunny) című vígjátékot a Sony Max csatornán! A történet szerint miután a Playboy lány Shelley-t kirúgják a Playboy villából, a véletlenek szerencsés összjátéka folytán végül egy főiskolai kollégiumban talál munkát, ahol elvállalja a legkevésbé népszerű lánycsoport felkészítését a nagybetűs „Életre”. A jó tanuló diákok kezdetben vonakodnak a platinaszőkeségtől, majd rájönnek, hogy ő lehet az egyetlen esélyük a többi házzal szembeni versenyben és a kollégiumi csoportjuk támogatásának megtartására.

 

 

A Sony Movie Channel sem hagyja unatkozni nézőit és örömmel csatlakozott a kódolatlan hónaphoz. Akik élnek-halnak az akciódús, kódfejtéssel megspékelt kalandokért, érdemes november 5-én hétfő este 9-kor az 50-es csatornahelyre kapcsolniuk, ahol Robert Langdonnal kideríthetik, hogyan függ össze a Louvre-i kurátor meggyilkolása az Opus Dei és a Sion testvérei egyházi rendek évszázadok óta tartó harcával a Da Vinci Kód című klasszikusban. 

 

Akik pedig egy kis nosztalgiára vágynának és egy régi nagy kedvenc filmet néznének meg, november 26-án este 9-kor is kapcsoljanak mindenképpen a Sony Movie Channelre, hiszen ekkor a Charlie angyalai című filmet láthatják, illetve november 30-án délután 6:45-kor a Christian Bale-féle 2009-es Terminátor: Megváltás sci-fi akciófilmet.

 

 

Ez a csatornahely-kiosztás az automatikus hangolást lehetővé tevő, a UPC Direct által biztosított vevőkészülékekre érvényes. A saját vevőkészülékkel rendelkező ügyfelek megtalálhatják a hangoláshoz szükséges instrukciókat, a csatornák és frekvenciák teljes listáját és sok más információt az ajánlatokról a hu.upcdirect.com oldalon. További információkért látogasson el a UPC Direct Facebook oldalára!

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50