A Logitech 12 termékét ismerték el International Design Awards kitüntetéssel

forrás: Prím Online, 2018. június 14. 11:07

A Logitech bejelentette, hogy tizenkét termékét ismerték el International Design Awards (IDA) kitüntetéssel. 

Négy termék - Logitech Circle 2, Logitech MX ERGO, Logitech CRAFT and Logitech MeetUp – arany minősítést szerzett, ez az IDA által odaítélhető, legmagasabb kitüntetés. A Logitech jelenleg az IDA 11 éves történelmének hetedik legjobbra értékel dizájn szervezete a díjak alapján.

 

Az idei a negyedik év, melyben az IDA Logitech termékeket ismer el. 

 

A díjazott termékek listája: 

 

“Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a dizájnt a Logitech munkájának minden területébe beépítsük, így elérve, hogy dizájncéggé válhassunk,” – mondta el Alastair Curtis, a Logitech vezető dizájnere. “Minket a dizájn vezérel, és ez az eredményeinken is meglátszik.” 

 

Az International Design Awards megmérettetést néhány dizájner, gondolkodó és vállalkozó hozta létre 2007-ben azzal a céllal, hogy az intelligens, fenntartható multidiszciplináris dizájnt elismerhessék. Idén a zsűri 95 országból érkező, több mint 3.100 pályamunkát véleményezett, a fő kritériumok a dizájn, a kreativitás, a használhatóság és az innováció voltak.

Kulcsszavak: Design Awards Logitech

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59