Már az EU-ban is használhatják a Horizon Go szolgáltatást a UPC ügyfelei

forrás: Prím Online, 2018. április 2. 19:31

Április 1-től a UPC ügyfelek a Horizon Go szolgáltatás segítségével díjmentesen vihetik magukkal a kedvenc tévéadásukat, sorozataikat, zenei és sportközvetítéseiket már az Európai Unión belüli utazásaikra is.

Így a UPC ügyfelek okos-eszközeiken az EU összes tagországában ott tévézhetnek  és férhetnek hozzá kedvenc MyPrime és TV-tár tartalmaikhoz, ahol csak szeretnének, nyaralás, vagy utazás miatt sem késnek le róluk. Csak internetkapcsolat és My UPC Profil regisztráció szükséges hozzá! 

 

 

A UPC Videótárban egyébként mozifilmek, tévéműsorok, sorozatok és koncertek színes választéka között böngészhetnek ingyenesen. A műsorok emellett megállíthatók és visszatekerhetők, így biztos, hogy most már egyetlen pillanatról sem maradnak le külföldön sem.

 

A Horizon Go EU-ban való elérését az Európai Tanács és az Európai Parlament által tavaly elfogadott, az online tartalomszolgáltatásoknak határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló rendelete teszi lehetővé. 2018. április 1-től ugyanis az Európai Unió tagállamain belül a fogyasztók ugyanolyan módon férhetnek hozzá online tartalmaikhoz, ahogyan az a lakóhelyük szerinti módon biztosított.

 

Ez alapján a UPC Horizon Go szolgáltatása elérhető lesz az ügyfeleknek az Európai Unió minden tagállamában, lakóhelyükön kívüli ideiglenes (nyaralás, vagy munka) tartózkodás esetén, az itthoni csomagjuknak megfelelő módon. A módosításról az ügyfelek a Horizon Go weboldalon és az applikáción keresztül is tájékoztatást kapnak, illetve április 1-jével frissülnek a Horizon Go Felhasználási Feltételei is a UPC honlapján.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50