WIWE: szívünkre is olcsóbban vigyázhatunk az akciós pénteken

forrás: Prím Online, 2017. november 22. 16:58

Valódi árengedménnyel (ez a legtöbb Black Friday árról nem mondható el) kapható a WIWE szívdiagnosztikai műszer november 24-26 között szerte a világban, a magyarországi Black Friday ár ezen a három napon 69.990 Ft lesz. A terméket egyébként épp a napokban mutatták be az egri Sanatmetal cég képviselői Düsseldorfban, a MEDICA orvostechnológiai kongresszuson és expón, ahol a mobil eszközt a világ minden tájáról érkező kardiológusok, háziorvosok, disztribútor és befektetői cégek képviselői értékelték pozitívan.

A november 13-16 között zajló medtech rendezvényen a WIWE standján ingyenes EKG mérés és szívegészségügyi kockázatbecslés keretében ismerkedhettek a 70 országból összesereglett érdeklődök az innovatív mobil EKG-val. A vizsgálatok körülbelül 10%-a mutatott eltérést a normál értékektől, legnagyobb részben ritmuszavart.
 
A rendezvényen német, angol, francia, kanadai és amerikai szakemberek nyilatkoztak nagyon pozitívan a készülékkel kapcsolatban. Mind a dizájn és a kivitel magas színvonalát, a magyarországi gyártást, mind a készülék egyszerű használatát és a diagnosztika jövőjében kínálkozó szerepét méltató vélemények is elhangzottak.
 
„A pitvarfibrilláció – a stroke esélyét ötszörösére növelő ritmuszavar – felismerésében ez az okos készülék nagyon fontos szerepet tölthet be lakossági szinten. Bárcsak egyre többen tudatosak lennének arról, hogyan tehetnek szívük egészségének fenntartása érdekében!” – hangzott el egy német kardiológus professzor szájából.
„A kiállítás leginnovatívabb terméke a WIWE” – nyilatkozta egy disztribútor cég képviselője.
„Első osztályú a dizájn és a kivitelezés! Több mobil EKG megoldás is létezik, de ilyen praktikus kis eszközt ritkán lát az ember! Gratulálok a fejlesztőknek! A Medica legjobb terméke!” – hallhattuk egy francia befektetőtől.
 
A Medica-n debütált a WIWE TV spot, amelyet már vetítenek a TV csatornák, s amely megtekinthető itt is:
 

 
A WIWE legközelebb jövő februárban, Barcelonában, a Mobile World Congress-en lép nemzetközi színpadra. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50