A Kingston bemutatta legújabb microSD kártyaolvasóját

forrás: Prím Online, 2017. július 18. 10:34

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb microSD kártyaolvasóját, a MobileLite Duo 3C-t. 

Az eszközt kifejezetten USB Type-C portokkal rendelkező készülékekhez fejlesztették, ám kettős csatolófelülettel rendelkezik, így USB-A és USB-C típusú portokkal is használható.

 

 

A MobileLite Duo 3C megfelel az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) specifikációnak, és gyors átviteli sebességgel segíti a videók, képek vagy más, nagy fájlok gyors másolását. Az eszköz microSD/SDHC/SDXC, UHS-I kártyákat képes olvasni, és kihasználja a legújabb kártyák biztosította sebességet. A kisméretű, fémházas MobileLite Duo 3C könnyedén elfér a hátizsákban, pénztárcában vagy a zsebben, hogy mindig kéznél legyen.

 

 

„Az új MobileLite Duo 3C egy sokoldalú kártyaolvasó, amelyet a legújabb technológiai trendeknek megfelelően USB-C típusú csatlakozóval láttunk el, de emellett fontosnak tartottuk, hogy a korábbi rendszerekkel is megfelelően működjön. A kártyaolvasót egyaránt ajánljuk személyes és professzionális használatra, főként tartalom előállítók számára, akik akár napi szinten másolnak nagyméretű fotókat, video- vagy hangfájlokat számítógépükre. Strapabíró, mégis könnyű kialakításának köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, ahol csak szükségünk van rá” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston Flash-üzletágának vezetője.

 

A MobileLite Duo 3C kártyaolvasóhoz két év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

 

 

 

A Kingston MobileLite Duo 3C jellemzői és műszaki adatai:

  • Kettős csatolófelület: régebbi és újabb rendszerekkel is működik az USB-A és az USB-C típusú csatolófelületeknek köszönhetően.
  • Kis méret: egyszerű tárolási megoldás, amelyet könnyedén beledobhatunk a táskába vagy zsebre tehetünk.
  • Strapabíró hordozhatóság: a fém burkolatnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.
  • 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) támogatása: gyorsan letölthetjük a képeket és a videókat az internetes megosztáshoz.
  • Méretek: 43 mm x 18 mm x 11 mm
  • Támogatott kártyaformátumok: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
  • Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 70 °C között
  • Garancia: 2 év jótállás ingyenes műszaki támogatással

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50