Megérkezett hazánkba a Samsung Galaxy S8 és S8+

forrás: Prím Online, 2017. április 29. 17:52

Vége a hónapok óta tartó várakozásnak, óa magyar vásárlók testközelből is megismerhetik a Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékeket és mindazokat az újdonságokat, amelyeket elhoznak a felhasználók számára. A gyártó a nagyközönség számára is nyilvános, egésznapos programsorozattal ünnepeli a jeles alkalmat. Gyere el te is, törjük át a korlátokat közösen!

A Galaxy S8 és S8+ gyönyörű, végtelennek tűnő Infinity Display kijelzője eddig nem ismert vizuális élményt nyújt, miközben az eleganciát sugárzó telefonok karcsú kialakítása minden eddiginél kényelmesebb eszközhasználatot biztosít. A Samsung újdonságaival nemcsak a filmnézés vagy a játék nyer új értelmet, de a munkavégzés is gyerekjáték, hiszen az új DeX dokkolóval egy mozdulattal csúcskategóriás PC-t varázsolhatunk az okostelefonokból. A készülékekkel egy időben bejelentett, megújult Gear 360 (2017) kamerával pedig azonnal megosztható 360 fokos tartalmak készíthetők 4K felbontásban, így garantált, hogy életünk legapróbb részletein is tökéletes minőségben osztozhatunk barátainkkal, akár élő közvetítésben.

 

A Samsung újdonságai mostantól nemcsak előrendeléssel, de a gyártó partnerboltjaiban is megvásárolhatók. A ma lezáruló Galaxy S8 és S8+ előrendelési számok figyelemreméltóak.  YH Eom, a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatója ennek kapcsán elmondta: „A Galaxy S7 és S7 edge tavalyi sikereire építő, minden előrendelési rekordot megdöntő Galaxy S8 és S8+ okostelefonok tökéletesen példázzák európai vásárlóink töretlen lelkesedését a Samsung eszközök iránt. A Galaxy S8 készülékek Infinity Display kijelzőire épülő formatervezés újraértelmezi az okostelefon fogalmát, valamit az izgalmas új kiegészítők, mint a Samsung Gear 360, Samsung Gear VR és a Samsung DeX a bennük rejlő lehetőségeket forradalmasítják. A Samsung Galaxy S8 és S8+ innovatív kialakítása és okosfunkciói még gördülékenyebbe es egyszerűbbé teszik a mindennapokat. Ezek az új készülékek valóban különleges felhasználói élményt nyújtanak vásárlóink számára.”


 

A Galaxy S8 és S8+ sikere számokban: 

  • 2017. április 25-ig 27 százalékkal több előrendelés érkezett a Galaxy S8 és S8+-ra, mint a Galaxy S7 es S7 edge-re a tavalyi előrendelés azonos időszakában. 
  • Az előrendelők több mint 40 százaléka a Galaxy S8+ készüléket választotta, Magyarországon ez az arány még magasabb, a vásárlók több mint fele döntött a nagyobb készülék mellett. 
  • Európában a legnépszerűbb színváltozat az éjfekete, ezt követi a Samsung új, levendula színvariánsa (az értékesített készülékek több mint negyede ilyen színű). Magyarországon az éjfekete szín után a jeges szürkét, majd a levendula színt szerették legjobban a felhasználók.
  • A Galaxy S8 és S8+ előrendelésének első három napján 85 százalékkal szárnyalta túl az ezt megelőző legeredményesebb európai előrendelést.

 

A Samsung ingyenes ünnepi programokkal teszi a hivatalos termékbevezetést még emlékezetesebbé. A nagy ünneplés már elkezdődött, de még nem maradtál le semmiről!  A Music FM műsorvezetői szeretettel várnak téged egész nap a Március 15. téren, hogy együtt válogassátok össze a legmenőbb zenéket, amelyek aztán adásba is kerülnek. Sőt, ha szerencsés vagy, akár egy Galaxy S8 okostelefon is a tiéd lehet. Kíváncsi vagy a leginnovatívabb mobilalkalmazásokra vagy érdekel, hogy mi a Mesterséges Intelligencia? Látogass el a Március 15. térre a nap folyamán, ahol a Samsung Galaxy Stúdió standjába lépve nemcsak az új S8 és S8+ okostelefonokat veheted közelről szemügyre, hanem szakértő újságíróktól hasznos tippeket kaphatsz arról is, hogyan tudod applikációkkal a legtöbbet kihozni magadból és a mobiltelefonodból. 

 

 

Lépd át korlátaidat, valósítsd meg önmagad, szárnyalj! Ez lesz a témája a Samsung és a NőComment este fél 7-kor kezdődő közös beszélgetésének, amely során Magyarország legismertebb hölgyei Hajós András társaságában tárgyalják meg az élet nagy rejtélyeit a Terem Budapestben. Regisztrálj, gyere el, és légy Te a műsorvezető egy kérdés erejéig! A beszélgetés után is érdemes lesz a Samsunggal ünnepelni, hiszen Pápai Joci a kijevi megmérettetés előtt utoljára lép színpadra este 8 órakor, hogy egy exkluzív koncerttel segítse levezetni a hét fáradalmait. A műsor az este vendégénekesével, Radics Gigivel lesz teljes. Ezt követően pedig egy olyan meglepetésben lesz részed, amely során megtapasztalhatod a dimenziók határtalanságát, az érzékek összemosódását, a korlátok eltűnését. Ünnepeld együtt a Samsunggal a szabadságot, törj ki a keretekből a mobiloddal!

 

A NőComment beszélgetés, valamint a Pápai Joci koncert regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy itt jelezd részvételi szándékodat!

 

A Samsung Galaxy S8-ról készült bemutató videó:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05