Irodai és útközben is használható prezentációs projektorok az Epsontól

A terméksorozat minden készüléke gesztusvezérléssel, képernyőtükrözéssel és vezeték nélküli prezentációs funkcióval rendelkezik

forrás: Prím Online, 2017. március 13. 15:14

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be, amelyekkel a felhasználók izgalmas prezentációkat tarthatnak akár az irodában, akár azon kívül. 

A KKV-k és a nagyvállalatok igényeinek megfelelően az EB-1795F és az EB-2265U modellek hatékony, kiváló minőségű, Full HD képet vetítenek, óriási méretben. Továbbá, olyan interaktív és intelligens prezentációs funkciókkal rendelkeznek, mint a gesztusvezérlés és a képernyőtükrözés.

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője úgy fogalmazott: „Ezek a legmodernebb technológiával felszerelt projektorok valósághű színekben jelenítik meg a prezentációt, akár 300" méretre állítható vetítőfelületen, Full HD felbontásban, amit a síkpaneles kijelzők nem képesek gazdaságosan nyújtani. Amellett, hogy ezek a méretezhető vetítőfelületű készülékek kedvező ár-érték aránnyal rendelkeznek, ideálisak a modern, izgalmas és produktív munkahely megteremtéséhez is. Akár útközben, az irodán kívül tart prezentációt a felhasználó a hordozható EB-1795F készülékkel, akár az irodában tart előadást az EB-2265U modellel – a Full HD felbontásnak és a kiváló minőségű, részletgazdag képnek köszönhetően feledhetetlen lesz az élmény. A 3LCD technológiának és az egyformán magas fehér- és színes fénykibocsátásnak köszönhetően a készülékek lehetővé teszik a megosztott tartalmak színhű megjelenítését.”

 

 

Az üzleti életben is fontos az első benyomás és az EB-1795F készülékkel a felhasználók meggyőző prezentációkat tarthatnak, akár irodán kívül is. A könnyű, kisméretű projektor belefér egy laptoptáskába, így ideális választás lehet azok számára, munkájukból adódóan gyakran utaznak, és akár út közben kell prezentációt tartaniuk. Ahogy az egy vezető projektormárkától elvárható, ez a modell is rengeteg olyan tulajdonsággal bír, amely meggyorsítja és megkönnyíti az üzembe helyezést, beleértve az automatikus bekapcsolást, az automatikus forráskeresést, a vízszintes és függőleges trapézkorrekciót, a vászonillesztést, valamint az egyszerű csatlakozást biztosító NFC-t is. Ezen kívül a számos csatlakoztatási lehetőség – Wi-Fi, WiDi –, valamint a képernyőtükrözés segítségével pillanatok alatt betölthető a prezentáció a kiválasztott mobileszközről, laptopról vagy pendrive-ról. A gesztusvezérlők megkönnyítik a diák léptetését, az osztott képernyő pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználó két forrásból egyszerre tartsa meg előadását.

 

Az EB-2265U egy olyan terméksorozat része, amely nagyméretű, üzleti prezentációk magas minőségű vetítését teszi lehetővé nagyvállalati, KKV és oktatási helyszíneken akár 300" méretre méretezhető vetítőfelületen, Full HD felbontásban. 

 

 

A beüzemelés egyszerű a fókuszálást segítő funkciónak, az automata bekapcsolásnak, az OSD-beállítások másolásának, az automatikus trapézkorrekciónak és a számos csatlakoztatási lehetőségnek – HDBaseT és vezeték nélküli LAN, két HDMI –, valamint a képernyőtükrözésnek köszönhetően. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos módban lecsökkenti a karbantartási időt és a szervizköltségeket.

 

A képernyőtükrözés segítségével egyszerűen megoszthatók az eszköz tartalmai, a több számítógép egyidejű kivetítését vezérlő szoftver pedig támogatja akár 50 számítógép csatlakoztatását is egyetlen eszközhöz – Windows 10- és Mac-kompatibilitással. Az Epson iProjection alkalmazás megkönnyíti a tartalommegosztást mobileszközökről saját eszközök (BYOD) alkalmazása esetén, valamint az osztott képernyő lehetővé teszi, hogy az előadó egyszerre két forrást csatlakoztasson egy képernyőhöz. Az EB-1795F modellhez hasonlóan gesztusvezérlés biztosítja a diák kézi léptetését.

 

A termékcsaládban még számos, az EB-2265U modellhez hasonló készülék található. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50