Utazó alkalmazással bővül a Samsung Gear S3 kínálata

A Samsung és a Lonely Planet célja, hogy az utazók egyszerűen, okoseszközön is hozzáférhessenek a Lonely Planet útikalauzaihoz

forrás: Prím Online, 2016. december 4. 10:52

A Samsung Electronics partnerségre lépett a Lonely Planettel. Így az utazók új úti célokat fedezhetnek fel útközben is, a Samsung Gear S3 okosóra segítségével.

Az együttműködés keretében a Samsung és a Lonely Planet számos olyan egyedi utazási megoldást hoz létre, amelyek egyesítik a Samsung Gear S3 okosóra innovatív funkcióit a Lonely Planet világhírű utazási tippjeivel és útikönyveivel. A Lonely Planet felhasználja a Samsung Galaxy S7 és Gear 360 termékeit is, hogy magával ragadó tartalmakat hozzon létre kiemelt marketingkampányához, a „Best in Travel”-hez.

 

„Örömünkre szolgál, hogy a Gear S3 felhasználói számára is elérhetővé tehetjük a Lonely Planet helyi szakértőinek utazási tippjeit és az egyes helyszínekhez kapcsolódó tanácsait” – mondta Hee-Sun Kim, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának marketingért felelős alelnöke. – „Reméljük, hogy a Lonely Planettel közösen olyan inspirációkkal tehetjük színesebbé felhasználóink életét, melyekkel könnyedén felfedezhetik a világot.” 

 

 

A Lonely Planet Guides alkalmazása a Samsung Gear S3-hoz

A Lonely Planet Samsung Gear S3-hoz készült okosóra-alkalmazása az utazóknak szóló Lonely Planet Guides mobilalkalmazás kiegészítője lesz, mellyel az utazók hozzáférhetnek a Lonely Planet díjnyertes, a világ több mint 50 városára kiterjedő tartalmaihoz. Az alkalmazás a felhasználó tartózkodási helye szerinti fontos látnivalókat felsorolásán túl lehetővé teszi azok könyvjelzővel való ellátását, majd útvonalterv is készíthető az érdekes úti célokhoz.

 

A Samsung Gear S3 okosóra optimális eszköz utazóknak, mivel IP68 víz- és porálló, valamint katonai szintű tartóssággal rendelkezik, hogy bármilyen környezetben vagy helyzetben megfeleljen. A beépített GPS-, magasságmérő, barométer és sebességmérő alkalmazásokkal felhasználói mindent nyomon követhetnek, a magasságtól és a légnyomástól kezdve egészen a hirtelen időjárás-változásokig, a megtett távolságig vagy a sebességig. 

 

A Lonely Planet csapata négy exkluzív, utazási témájú óralapot is tervezett a Samsung Gear S3-hoz, amelyeket olyan további funkciókkal egészített ki, mint az úti cél részletes adatai, időjárási információk és világóra. Ezek a témák már jelenleg is letölthetők a Samsung Galaxy alkalmazásokban.

 

A Lonely Planet Samsung Gear S3 Guides alkalmazása már az idei év decemberétől elérhető lesz, a Gear S3 okosóra 2017-ben kerül a magyarországi boltok polcaira.

 

A Lonely Planet Best in Travel 2017 kampánya

A Lonely Planet a Best in Travel 2017 úti céljaként megválasztott Kanadába küldte speciális videós csapatát, hogy a Gear 360-nal videósorozatot rögzítsenek a márka kiemelt marketingkampányához.

 

A 360 fokos videók számos úti cél élményeit mutatják be az utazóknak, ezek közé tartozik például a Városi felfedezőutak Vancouverben és az Autózás az Icefield Parkway országúton. A Samsung Gear 360 15 megapixeles képérzékelőkkel rendelkező dupla halszemoptikával felszerelt, így nagy felbontású (3840x1920) 360 fokos videókat, valamint 30 megapixeles állóképeket tud rögzíteni. 

 

„Örömmel jelentjük be, hogy több területen - így az év legnagyobb marketingkampányának, a Best in Travel-nek a megvalósításában is - együttműködünk a Samsunggal, mely ideális partner számunkra a teljesen integrált partnerséghez, amelyet az Ügyfélmegoldások üzletágunk szeretne a felhasználóink számára nyújtani” – mondta Tim Daugherty, a Lonely Planet Ügyfélmegoldások üzletágának alelnöke. – „Fontosnak tartjuk, hogy a Lonely Planet kampányaihoz és vásárlóinkhoz, valamit ügyfeleinkhez illő márkákkal működjünk együtt, így a Lonely Planet tevékenysége egyszerre előnyös az ügyfelek és a vásárlók számára. A Samsung világszínvonalú videó- és fotótechnológiájának összekapcsolása világszerte 40 úti célhoz kapcsolódó vizuális kampányunkkal nagyszerű lehetőség, hogy a Best in Travel igazán magával ragadó élményt nyújtson, arra inspirálva az utazókat, hogy 2017-ben az egész világ felfedezésére induljanak.”

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50