Új termék a kiberkávézók étlapján: Pincér! Egy Word rendel!

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. október 30. 20:39
A Microsoft fordulóponthoz érkezett .NET stratégiájának megvalósításában. A cég hamarosan megkezdi azoknak az Office csomagoknak a forgalmazását, melyekért használat után kell majd fizetnünk. Az Office szolgáltatást elsőként az EasyEverything internetes kávéházakban vehetik majd igénybe a megrendelők.
A .NET keretein belül a Microsoft szeretné megváltoztatni a szoftverpiacot. A CNet információja szerint hamarosan ahelyett, hogy egy egész programcsomagot megvásárolnánk, elég lesz csak bérelni őket. Az interneten keresztül férhetünk majd hozzá a kívánt szoftvertermékekhez. Az EasyEverything kávéházakba hamarosan bevezetett szolgáltatás csak részben tartozik a .NET alá.

Az EasyEverything (http://www.easyeverything.com) elsősorban Európában rendelkezik kiterjedt kávézólánccal, de az Office 2000 programcsomag szoftverei közül először a november közepén nyíló new yorki kávéház étlapjáról rendelhetünk.

A felhasználók körülbelül 2 dollárért használhatják majd a szoftveróriás alkalmazásait, így a Word szövegszerkesztőt, vagy az Excel táblázatkezelőt. A Microsoft egyelőre nem nyilatkozott a felröppenő hírek hallatán.

Az EasyEverything 10 kávézót üzemeltet Európa területén, ezt a számot huszonkettőre kívánják növelni 2000 végére.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36