Piacon a Samsung legújabb okosórája, a Gear S2

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 2. 10:22

A Samsung bejelentette a Samsung Gear S2 okosórát, amely a vállalat sok éven át tartó előremutató fejlesztéseit egy viselhető eszköz formájában kínálja a felhasználóknak.

A Samsung piacra dobta legújabb okosóráját, a kör alakú dizájnnal megáldott Gear S2-őt. A vállalat a kör alakú kialakításba foglalta az intuitív, egyedi felhasználói felületet, amelynek köszönhetően maradéktalanul kiaknázhatóak azok a fejlett funkciók, amelyekkel fokozhatóak, személyre szabhatóak és szórakoztatóbbá tehetőek a mobileszközök nyújtotta élmények.

A Gear S2 egyedi forgatható előlapkerete, a ’Home’ és ’Back’ gombjai biztosítják a gyors, és pontos használhatóságot, valamint az értesítésék és alkalmazások kényelmes elérését.

A Samsung két különböző változatot jelentett be – a Gear S2-t és a Gear S2 classicot – amelyekkel két különböző vásárlói csoport igényeit kívánja kielégíteni. A fekete Gear S2 classic a hozzá illő bőr szíjjal azoknak készült, akik a karórák időtlen megjelenését keresik. A Gear S2 azok számára jelent ideális választást, akik életvitelüknek köszönhetően sokat vannak úton és a modern, minimalista megjelenést részesítik előnyben.

 



A Samsung Gear S2 alig 11,4 mm vastag, könnyű és kompakt dizájnjának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. Rendkívül élénk 1,2 colos kijelzője 360 x 360 pixel felbontású (302 ppi). Az alkalmazások a Gear S2-n rendkívül tisztán és nagy felbontásban jelenhetnek meg. Az optimalizált Tizen OS-nek és az 1 GHz-es, kétmagos processzornak köszönhetően a Samsung Gear S2 gyorsan és pontosan hajt végre bármilyen rá váró feladatot.

Felhasználói egy pillantással bármikor követni tudják a naptár és az e-mail értesítéseiket, valamint a híreket, vagy közvetlenül üzenetet is küldhetnek róla. A Gear S2 3G kapcsolattal is választható, amely magában foglal egy e-SIM-et, így a gyors funkciókat akkor is végre tudjuk vele hajtani, ha nincs a telefonunk a közvetlen közelünkben.

A Gear S2 új fitnesz funkciói egészséges és aktív életmódra ösztönzik a tulajdonosaikat. A 24 órás aktivitás napló lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy pillantással nyomon kövessék a napi mozgásukat. Ezen felül emlékeztetőkkel is ösztönzi a viselőit, hogy a kitűzött fitnesz céljaikat elérjék.

A karóra NFC technológiával érkezik, amely lehetővé teszi a pénztárca nélküli fizetést. A Samsung számos partnerrel dolgozik együtt különböző iparágakban, hogy a felhasználási lehetőségeket tovább bővítse, köztük az okos kocsi-, vagy lakáskulcs funkcióval, vagy a távirányítóval, amely az okos otthon eszközeit képes vezérelni.

Mindezeket a lehetőségeket egy 2-3 napos üzemidőt biztosító akkumulátor támogatja, amely folyamatos kapcsolatot biztosít anélkül, hogy állandóan a töltéssel kéne bajlódni. Amikor töltésre van szükség, a Samsung Gear S2-t egyszerűen csak a készülékkel érkező vezeték nélküli töltőre kell helyezni.

A Samsung szoros együttműködésben dolgozik partnereivel, hogy számlapok és óraszíjak széles választékát kínálhassa vásárlóinak. A felhasználók egyetlen pattintással könnyedén le tudják cserélni karpántot és még személyre szabottabb, kifinomultabb kinézetet tudnak kölcsönözni az órának az időtől, a helytől, vagy az alkalomtól függően.

Már a piaci bevezetésétől kezdve válogatni lehet azok közül az applikációk közül, amelyek a Gear S2 kör alakú felhasználói felületére lettek optimalizálva. A fejlesztőkkel és a partnerekkel együttműködve a Samsung folyamatosan gazdagítja a viselhető eszközökre elérhető tartalmakat és egyedi élményt biztosít felhasználóinak.

A Samsung Gear S2 sötétszürke házzal és sötétszürke karpánttal, valamint ezüst házzal és fehér karpánttal lesz elérhető. A fekete Samsung Gear S2 classic bőrszíjjal lesz majd kapható.

A Samsung Gear S2 és Gear S2 classicot és több applikációt a berlini Tempodrumban szeptember 3-án mutatja be a Samsung a sajtó képviselőinek.

Kulcsszavak: Gear 2 okosóra Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14