Magyar megoldás mutatkozott be Helsinkiben

Debütált a Cellum OmniPay

forrás: Prím Online, 2015. március 27. 16:24

Hazai fejlesztésű megoldást mutattak be Helsinkiben. A Cellum OmniPay Helsinkiben, egy pénzügyi technológiai  konferencián mutatkozott be.

Új mobiltranzakciós megoldást mutatott be a hazai Cellum. Az OmniPay nevű szolgáltatás egyben a vállalat legújabb mobilkereskedelmi megoldása is. Az OmniPayt kifejezetten kis- és középvállalkozások számára alkották meg annak érdekében, hogy egyszerre több helyen tudjanak kialakítani nem helyhez kötött elektronikus fizetési megoldást.

 

A Cellum OmniPayjel a mikrovállalkozások is jelentős beruházási költségek nélkül, gyorsan és kedvező tranzakciós költségek mellett juthatnak biztonságos, nem helyhez kötött fizetési rendszerhez. A vásárlók pedig kényelmesen, többletköltségek nélkül fizethetnek, akár kártyájukat, akár mobiltárcájukat használják.

 

A vállalkozások különböző fizetési módokat kínálhatnak. Aki a fizikai bankkártyás fizetési lehetőség bevezetése mellett dönt, a Cellum mobilalkalmazása mellé egy mobil POS terminált, vagyis hordozható kártyaleolvasót kap. A fejlesztőcég megoldásával az olyan tranzakciókra is lehetőség van, amelyeknél nincs szükség a bankkártya jelenlétére: ekkor egy virtuális mobilterminálból maga a kereskedő indíthatja el a tranzakciót, a vásárló pedig egy, a Cellum által fejlesztett mobiltárca (pl. OTPay, MasterCard Mobile) segítségével egyenlítheti ki a számlát. A szolgáltatás a Cellum Plug and Pay technológiát használó kereskedői alkalmazásokkal is működik, és igény esetén a hűségprogramokat, kuponakciókat és ajándékkártyákat is kezeli.

 

A Cellum OmniPayt a cégcsoport az év második felétől vezeti be a piacra, a teszteket a kiválasztott kereskedőknél a második negyedévben végzik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36