Frissül a Honor 6 kezelőfelülete

Czipperer Dia, 2014. november 26. 13:48

A berlini IFA szakkiállításon bemutatott EMUI 3.0 kezelőfelület most a Honor 6 mobilokra is megérkezik. A megoldás lehetővé teszi többek között a képernyő egy kezes irányítását is.

Jövő év elején, egészen pontosan január végén a Honor 6 mobilokon is elérhető lesz az EMUI 3.0 kezeőfelület. A megoldás számos újdonságot kínál a felhasználóknak.

 

EMUI 3.0

 

Több mint 10 millió felhasználói visszajelzés alapján tervezték meg az Emotional UI-t, vagyis a Honor saját felhasználói felületét. Összesen 845 problémára bontották le a feedbackeket. 

 

Így került be a funkciók közé például a beépített tükör vagy az a lehetőség, hogy a zseblámpa gyorsmenüből is elérhető legyen. 

 

Az igazán nagy újítás azonban az, hogy a telefont egy kézzel is könnyedén lehet kezelni. Mindezt úgy, hogy a névjegyek, az üzenetek és az e-mailek képernyőin a kijelző felső részét megragadható a hüvelykujjal, és lejjebb húzható, így egyszerűbben elérhető a felső rész tartalma.

 

A kapcsolatok kezelése terén is hasznosnak bizonyul, hiszen minden adat elérhető a tárcsázó, névjegyek és az üzenetek ablakokból. 

 

A szelfiemánia jegyében az önarcképek készítése is egyszerűbbé vált. Az új funkció a szépítés mód elnevezést kapta. A legjobb képhez segítséget nyújthat egy kisméretű előnézeti ablak. Itt kiválasztható a legideálisabb arckifejezés. Ha pedig valaki a panoráma önarckép mellett dönt, akkor is hasznos lehet a szépség funkció, amely eltünteti a kisebb bőrhibákat.
 

 

A fotókhoz pedig különféle adatok rendelhetők, olyanok, mint a hely, idő vagy időjárásra vonatkozó információk, de például hangulati vízjeleket is is lehet hozzáadni.

 
Nyitókép: gizmochina.com

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59