Olcsó Gigabyte és Acer laptopok

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 16. 10:38

Két olyan laptop, melyek a mindennapi használatra termettek és az árukat tekintve igazi jó vételek. Sokunk levelezésre, szövegszerkesztésre, prezentációkra és netezésre használja a noteszgépet, ha nincs nagy multimédiás vagy játékos igényünk, olyan gépre van szükségünk, ami elegáns, nem kerül sokba és mégis minden szolgáltatás benne van. Ez a két laptop ilyen.

Acer Extensa 5635Z-441G16MN Notebook

Az Acer Extensa 5635Z a mai üzletemberek, diákok és átlagfelhasználók minden igényének megfelel. A 15,6 colos laptopon egy Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel szinte mindenünk van, amire útközben szükségünk lehet, mondjuk egy tárgyaláson, az egyetemen vagy hétvégén, ha muszáj tanulnunk vagy dolgoznunk. De a szabadidőnkben is kikapcsolódhatunk vele, ha meg szeretnénk nézni egy filmet vagy böngésznénk egy kicsit a neten. Kártyaolvasójával beolvashatjuk a fényképezőgépről vagy digitális videokameráról a képeket, filmeket és neten megoszthatjuk barátainkkal és ismerőseinkkel. Hatcellás akkumulátora hosszú-hosszú órákig életben tartja az Acer laptopot. A legfontosabb dolog, hogy ára vetekszik egy alap asztali PC konfiguráció árával, miközben a mozgás szabadságát nyújtja számunkra.

Főbb paraméterek:



Gigabyte Q1580L Notebook

A Gigabyte Q1580L inNote notebook kiváló alkatrészekből és igényes, magas minőségű anyagokból készült. Szolgáltatásaival az igazi luxus érzését kelti. Kedvező ára lehetővé teszi, hogy ez a luxus elérhető legyen bárki számára. A modern, energiatakarékos alkatrészek egyik eredménye, hogy az inNote nagyon karcsú, alig két centiméter. Ennek és az egyedi technológiával készített burkolatnak köszönhetően a megjelenése vetekszik a nagyon drága laptopokéval, pedig egyáltalán nem az. Szerencsére ezt csak okos gazdája tudja. A webkamerával az internetes csevegés is gyerekjáték, 250 Gb-os merevlemezére a napi használathoz szükséges minden fájl elfér. A 2 GB memória bármelyik Windows-hoz elegendő, még akkor is, ha egyszerre több alkalmazást futtatunk a kétmagos Intel Celeron processzoron.

Főbb paraméterek: