19 év alattiak "Szabadfogású számítógép" versenye

Kiss Ádám Zoltán, 2004. október 17. 14:20
A C3 Alapítvány immár második alkalommal hirdet rendhagyó versenyt 19 év alatti fiataloknak, minden esélyes lehet, ami számítógéppel készül: saját készítésű játékok, animációk, portálok, honlapok, szoftverek vagy akár robotok, a díjazott pályamunkákat nagyszabású kiállításon mutatják be a Millenáris Parkban december 4. és 12. között.
Értékes díjak járnak azoknak, akik a számítástechnika változatos területein szokatlan ötletekkel, egyéni elgondolásokkal, különleges megoldásokkal pályáznak. A pályamunkák leadásának végső határideje 2004. október. 25. (hétfő) 24 óra A versenyen nevezők nagy értékű díjakat nyerhetnek, amelyek segítenek a már megszerzett tudás növelésében és a kreativitás fejlesztésében: [origo] ösztöndíjat, IBM ThinkPad notebookot, Ricoh digitális fényképezőgépet, Axelero szélessávú internet-hozzáférést és 1 éves DVD PC World előfizetést.

A zsűri a kiemelkedő teljesítményeket korosztályonként is díjazza, jelentkezni a http://verseny.c3.hu/2004/nevezes/nevezes.php oldalon lehet, az esemény főtámogatója az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.