2 napod maradt nevezni ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

forrás: Prím Online, 2023. december 14. 07:53

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak 2 nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

Fejlesztettél egy innovatív appot, vagy megújult weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketing-kommunikációs pályázatán, ahol a szakmai zsűri és a közönség kedvence is lehetsz!

 

Az Év Honlapja Pályázat nem csupán egy verseny; ez egy lehetőség arra, hogy az online tér kiválóságait ünnepeljük. Azokat, akik az innováció, az esztétika és az élmény terén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A jelenlegi nevezők kivételes színvonalat képviselnek, de még mindig van időd csatlakozni hozzájuk, és bemutatni, miért éppen a Te honlapod érdemli meg ’Az Év Honlapja’ címet.

 

 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, amely a szakma figyelmét is magára vonja. Azokat a honlapokat várjuk, amelyek nemcsak technikailag kifogástalanok és esztétikailag lenyűgözőek, hanem egyedi és innovatív megoldásokat is kínálnak a látogatóknak. A 30 pályázati kategóriából biztosan megtalálod a tevékenységed számára legmegfelelőbbet!

 

A nevezés egyszerű és gyors, így nincs más dolgod, mint belevágni! Gyűjtsd össze a kreatív csapatodat vagy mutasd be egyéni munkádat, és légy részese ennek a digitális kihívásnak!

 

Nevezz weboldaladdal vagy applikációddal december 15. éjfélig!