Magyar márkanagykövetet választott a Viber

forrás: Prím Online, 2023. október 9. 19:50

A Rakuten Viber, az üzenetküldő és hangkommunikációs szolgáltatások globális vezetője bejelentette, hogy márkanagyköveti együttműködést indít a népszerű színésznővel és közösségi média influencerrel, Nyári Diával. Számos sikeres nemzetközi együttműködés után a Viber most először döntött úgy, hogy magyar tartalomgyártóval dolgozik együtt, a közös cél pedig a platform folyamatosan fejlődő és bővülő funkcióiról és lehetőségeiről történő kommunikáció.

Magyarországon a Viber már több, mint egy egyszerű üzenetküldő alkalmazás – közösségi és egyéb hasznos funkciói és szolgáltatásai egyedi és érdekes tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, illetve lehetővé teszik, hogy a mindennapi feladatokat pillanatok alatt elvégezzék, miközben világszerte összekötik az embereket és a vállalkozásokat. Mivel a vállalat számára kiemelten fontos a magyar közönség, fontos szempont volt, hogy olyan influencerrel működjön együtt, aki könnyen kapcsolatba tud lépni az ország felhasználóival. A Viber és Dia tökéletes párosítás – a színésznő, aki fiatal anyuka, évek óta Viber-felhasználó, és mindig is érdekelték a platform funkciói. Nagykövetként a saját Viber Csatornáján exkluzív tartalmakat hoz létre, kommunikál szenvedélyeiről, mint a családi élet, a sport, az egészséges életmód, és egy integrált kampány részeként az inzulinrezisztenciára is felhívja a figyelmet.

 

A márkanagyköveti megközelítés a Viber korábbi sikeres, többek között Shakirával és az FC Barcelonával készült kampányain alapul, és a Golden State Warriors partnerség is inspirálta. Annak érdekében, hogy még több szórakozást és pozitív hangulatot garantáljon a platformon, Dia egy személyre szabott matricacsomagon és egy speciális lencsén dolgozik együtt a márkával, ami a vizuális művészet erejével ábrázolja karakterét, jellemzőit vagy a mindennapi kihívásokat.

 

Nyári Dia – Fotó: Zsólyomi Norbert

 

Dia egy globális videókampány részese is, amelyben ismert influencerek – szintén Viber-nagykövetek – vesznek részt Görögországból és a Fülöp-szigetekről.

 

“Az elmúlt évek kiváló magyarországi növekedése miatt a magyar piac nagyon fontos számunkra, és olyan lokálisan ismert embert kerestünk, aki jól tudja képviselni a Viber értékeit. Dia tökéletes választás volt, és alig várjuk, hogy fantasztikus tartalmakat hozzunk létre vele a felhasználóink számára, és a jövőben még több embert érjünk el" – nyilatkozta Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedésért felelős igazgatója.

 

“Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek az első magyar Viber márkanagykövet.  Örülök, hogy nemcsak a legújabb funkciókat ismerhetem meg, hanem exkluzív tartalmakat is megoszthatok a közösségemmel, beszélhetek a tapasztalataimról, illetve megismertethetem a követőimmel az alkalmazásban rejlő rengeteg lehetőséget” – mondta Nyári Dia, a Viber magyar márkanagykövete.

 

A márkanagyköveti kampány 2023 októberében indul, célja a márkaismertség növelése, új funkciók bevezetése, a felhasználók edukálása, és a Viber mint szuperapp bemutatása.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megnyílt Magyarország vadonatúj e-sport központja

Megnyílt Magyarország vadonatúj e-sport központja, a Delta 1 Esports Café. A budapesti bázis egyedülálló módon trénereket, játékos menedzsmentet, mentorprogramokat, edzőtábort kínál az amatőr és profi e-sportolóknak, továbbá AI képzéseket minden érdeklődőnek. Az új központ küldetése, hogy felemelje az e-sport tehetségeit, segítse mindazokat, akik szeretnének ezen a területen fejlődni, érvényesülni.

2024. június 2. 17:48

SZTNH: a fiatalok kétharmada tisztában van azzal, hogy a MI használata felvethet szerzői jogi aggályokat

Tízből négy fiatal használt már mesterséges intelligencián (MI) alapuló eszközt, derül ki a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) idei kutatásából

2024. június 2. 15:39

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző hangzás jegyében terveztek. Az új T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg, amellyel az eszköz a korábbinál kényelmesebb illeszkedést kínál. 

2024. június 2. 13:46

Reprezentatív véleménykutatás készült a mobiltárca alkalmazásokkal kapcsolatos felhasználói szokásokról

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) újabb országos reprezentatív közvélemény-kutatást készíttetett: az Egyesület ezúttal a „Mobiltárca megoldások a felhasználók szemével – reprezentatív kutatás a mobiltárca (wallet) alkalmazásokkal kapcsolatos felhasználói szokásokról és attitűdről” témában végezte el a kétfázisú felméréseit.

2024. június 2. 11:53

Látványos felületen böngészhetjük 5000 egyetem kutatási teljesítményét

Mit, hol, kikkel együttdolgozva kutatnak leginkább egy egyetem munkatársai? – Oxfordtól Tokióig a Corvinus Rankless nevű online felülete látványosan összegzi a világ felsőoktatásának kutatási teljesítményét, kapcsolódási pontjait. Szűrhetünk földrajzi, tudományterületi szempontokra, de szakmai folyóiratokra is.

2024. június 2. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52