Ahol a sportkocsi-esztétika találkozik a gaming innovációval

forrás: Prím Online, 2023. december 12. 17:41

A Porsche Design ismét együttműködik az AGON by AOC-val, a világ egyik vezető gaming monitor- és IT-kiegészítő márkájával, és bemutatja a Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 ívelt gaming monitort – amely a díjnyertes dizájn és a technológiai képességek kombinációja, a stílus és a teljesítmény kifejezője. Az „iF Design Award 2023” és a „Red Dot Award: Product Design 2023” díjjal kitüntetett és a legkorszerűbb QD-OLED panellel ellátott, 49 hüvelykes (124,46 cm) képátlójú és 32:9 képarányú PD49 modell esport szintű teljesítményt nyújt a csúcskategóriás versenyekhez: 240 Hz frissítési ráta és 0,03 ms GtG válaszidő.

 

Új mérce a vizuális élmény és kijelző vékonyság terén

 

A körülbelül 5 mm vastagságú PD49 modell egy ívelt, rendkívül vékony QD-OLED panellel rendelkezik, amely egy tekintélyt parancsoló 49 hüvelykes kijelzőn terül el. Az 1800R görbület a felhasználó teljes látómezejét lefedi. A lélegzetelállító, 5120 × 1440 pixeles dupla QHD felbontással büszkélkedő kijelző újradefiniálja a vizuális élményt. Az 1000 nit csúcsfényerősségű és VESA DisplayHDR True Black 400 tanúsítvánnyal rendelkező képernyő ragyogó látványt nyújt, amely a DCI-P3 színtartomány 99%-át lefedő 10 bites színmélységének köszönhetően 1,07 milliárd színével mélyen telített megjelenésű. A kivételes HDR színvisszaadásnak köszönhetően a PD49 a történetközpontú, egyjátékosú játékok csodálatos világainak ablakává válik. A 240 Hz-es esport-kompatibilis frissítési rátával és a 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG) reakcióidővel nincsenek többé szellemképek. A változó képfrissítési sebességet támogató Adaptive-Sync funkciónak köszönhetően minden játékesemény könnyed, magával ragadó folyamatossággal zajlik.

 

 

A funkcionális design és a csúcstechnológia találkozása

 

A PD49 formatervezési megközelítése egy Porsche sportautó szofisztikált részleteit tükrözi. A PD49 homokfúvott alumíniumból öntött lábazata, amely a sportkocsik kormánykerekére és keréktárcsáira emlékeztet, a nagyszerűség érzésével rögzíti a monitort. A monitor hátsó részét a Porsche 911 hűtőrácsa ihlette. Az egyedi On-Screen Display kialakítástól a magabiztos boot-up logóig minden részlet az eleganciát hangsúlyozza. A dinamikus és testreszabható RGB Light FX elemek mind a hátsó, mind az első logót díszítik, és ragyogásukkal stílust sugároznak.

 

Mindig csatlakoztatva

 

A PD49 a vizuális képességeken túlmenően számos csatlakozási lehetőséggel is büszkélkedhet. A HDMI 2.1 és a DP 1.4 támogatás biztosítja, hogy a legújabb eszközök is otthon érezzék magukat. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságot továbbá az USB elosztó biztosítja, amely négy USB 3.2 portot és egy RJ-45 bemenet kínál. Kiemelkedő funkciója a nagyvonalú, 90 W teljesítményű USB-C port, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök mindig fel legyenek töltve, miközben a felhasználó elmerül a játék világában. A beépített KVM-kapcsoló révén a felhasználók egyszerre két számítógépet is csatlakoztathatnak, és a multitasking kedvelői két QHD felbontású képernyőre oszthatják a monitort.

 

Újragondolt gaming

 

Az olyan funkciók, mint a képkockaszámláló, a testreszabható célkereszt (Dial Point) ráhelyezés és az optimalizált alacsony input lag előnyhöz juttatja a felhasználókat a versenytársakkal szemben, és összességében emeli a játékélményt. A 2×8 W teljesítményű integrált sztereó hangszórók biztosítják, hogy a hangélmény ugyanolyan magával ragadó legyen, mint a vizuális élmény.

 

A Porsche Design AGON PRO PD49 modell 2190 € ajánlott fogyasztói áron már kapható a Porsche Design üzletekben és a szakkereskedésekben, valamint online a porsche-design.com oldalon és kiválasztott online áruházakban.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű, ultragyors gaming monitor

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  büszkén mutatja be az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt, egy olyan élvonalbeli monitort, amely az esport-szintű teljesítményt példa nélküli megfizethetőséggel ötvözi. 

2024. május 31. 11:40

A Sandberg komolyan gondolja a gaminget!

Manapság a perifériamárkák jelentős része igen nagy hangsúlyt fektet az esport felszerelések fejlesztésére. Így tesz a Sandberg is, arra törekedve, hogy az EsportsEquipment sorozat a remek árú és magas minőségű gaming termékeiről legyen ismert. A vállalat erre a filozófiára erősít rá Stealth Gamer billentyűzetével és legújabb BossBlaster gaming headsetével is.

2024. május 30. 09:49

Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér. A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók.  

2024. május 29. 20:26

Philips bemutatja az új Evnia gaming monitort

Az Evnia bemutatja 5000-es gaming monitor sorozatának új, díjnyertes tagját. A Philips Evnia 27M2N5500 mindent tartalmaz, amire egy felhasználónak szüksége van a lebilincselő gaming élményhez és a folyamatos kiváló teljesítményhez, miközben nagyobb figyelmet fordít a fenntarthatóságra: 27 hüvelykes (68,5 cm) Fast IPS panel QHD felbontással, 180 Hz-es frissítési ráta, akár 0,5 ms MPRT és 1 ms GtG válaszidők, DisplayHDR 400 és teljesen új, környezetbarát dizájn.

2024. május 26. 16:59

Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

2024. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47